LOGEREN EN ACTIVITEITENDAGEN

Activiteitendagen zijn dagen waarop we erop uitgaan. Waar naartoe gegaan wordt wisselt. De invulling van deze dagen proberen we zoveel als mogelijk aan te laten sluiten bij de interesses van onze doelgroep. De jongeren mogen zelf ook altijd meedenken. 

Een week vooraf ontvangt u een mail waarin de invulling van de dag bekend gemaakt wordt. U kunt op basis hiervan zelf besluiten of de activiteit bij uw kind past. Wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt kunt u niet meer inschrijven.

Het maximum aantal deelnemers is afhankelijk van de mate van begeleiding die de deelnemende kinderen/ jongeren nodig hebben.


Het logeren doen wij op het vakantiepark Cape Helius. De weekenden lopen van vrijdagmiddag 18 uur tot zondagavond 17 uur. U brengt en haalt uw kind naar en van de locatie en neemt met het aanwezige begeleidingsteam de bijzonderheden door.

Het weekend wordt gevuld met afwisselend activiteiten en rustmomenten. Ook is er aandacht voor individuele behoeften. We gaan graag naar buiten, omdat wij bewegen en frisse lucht belangrijk vinden.

Ook hebben wij logeeropvang Plus. Deze logeerweekenden zijn speciaal voor jongeren die extra en intensieve begeleiding nodig hebben. 

Aan de hand van de begeleidingsbehoefte wordt bepaald in welk weekend uw kind het beste past. Meegaan in beide weekenden behoort in sommige gevallen ook tot de mogelijkheden.

In de zomervakantie hebben wij een vakantiekamp.