DAGOPVANG LEERT

Wanneer uw zoon of dochter noodgedwongen thuis komt te zitten kunnen er al vrij snel problemen ontstaan. Het oplopen van een leerachterstand, de begeleiding van uw kind gedurende de dag in combinatie met een baan maar ook het risico op een sociaal isolement.

Op onze locatie in Hellevoetsluis is er de mogelijkheid om dagopvang te combineren met onderwijs in een kleine groep. In samenwerking met de school die uw kind bezoekt maken we afspraken over het te volgen onderwijs en wordt onderwijs opgenomen in het dagprogramma. 

Naast onderwijs wordt er gewerkt aan sociale vaardigheden, hebben we aandacht voor bewegen en is de maatschappij een onderdeel van de dag.


De dagopvang start om kwart voor negen en eindigt om kwart over drie. 

Er wordt dagopvang aangeboden op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Het op vier dagen dagopvang aanbieden is een bewuste keus. Dagopvang in combinatie met onderwijs kan als intensief worden ervaren, een break in de week is dan heel welkom.

Mocht u meer informatie willen, neem dan gerust even contact met ons op. Wij vertellen u graag meer en kunnen eventuele vragen beantwoorden.